معرفی محصول

انواع دستگاه جوش + خرید بهترین دستگاه از ماهان تولز

انواع دستگاه جوش

عمر دستگاه های جوش به صده های اخیر برمیگردد. از این رو بسیاری از ما آن ها را آورده تکنولوژی مدرن می دانیم. اما جوشکاری و لوازم جانبی آن عمری طولانی تر دارند. کلمه دستگاه جوشکاری برای افرادی که اطلاعات کافی درباره آن ندارند یادآور جوش فلزات است. اما این دستگاه بیشتر از آن چیزی است که در ذهن دارید. پس تا انتها با ماهان تولز همراه باشید تا با انواع دستگاه جوشکاری، اینورترها و لوازم جانبی دستگاه جوش آشنا شوید.

جوشکاری نیز همانند بسیاری از عملیات هایی که در صنعت انجام می شود؛ برآیندی از چند عمل است. به این معنی که تنها در یک مرحله صورت نمی گیرد. بلکه حاصل یک روند است که برای هر وسیله و متریالی متفاوت است. از این رو انواع دستگاه جوش برای متریال های گوناگون به وجود آمده اند.

ترانس های قدیمی و دردسرهای آن ها

نوع ترانسفرماتوری دستگاه های جوش از قدیمی ترین انواع دستگاه های جوش می باشند که هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرند. البته به سادگی نمی توان یکی از این دستگاه ها را در بازار یافت. این دستگاه ها ساختار بسیار ساده ای داشته و تنها می توانند ولتاژ را تغییر دهند.

میزان ولتاژ این دستگاه ها چیزی بین 10 تا 50 ولت است. شدت جریان معمول دستگاه های ترانسفرماتوری نیز 50 تا 400 آمپر می باشد. این دو ویژگی از مهم ترین و اصلی ترین ویژگی های این دستگاه ها می باشد. چرا که جوش های ترانسفرماتوری به ولتاژ و شدت جریان حساسیت بالایی دارند.

ساختار این دستگاه ها دارای دو سیم پیچ اولیه و ثانویه است. البته با پیشرفت تکنولوژی ساختار این دستگاه ها نیز دستخوش تغییر شده اند اما اصل آن ها هنوز یکسان است. به طوری که اگر یک دستگاه ترانسفرماتوری ساده داشته باشید؛ برای روشن کردن آن حتی می توانید از باتری ماشین استفاده کنید.

این دستگاه ها قابلیت کار با هر الکترودی را ندارند. قدیمی هستند و به سادگی نمی توان از آن ها استفاده کرد. از سوی دیگر قابلیت های انواع دستگاه جوش های جدید را ندارند. با این حال از جمله ویژگی های این دستگاه ها می توان به صدای کم و جرقه زیاد آن ها اشاره کرد. وزن بالا، مصرف برق زیاد و فضای زیادی که این دستگاه ها اشغال می کنند باعث شده امروزه در کنار گذاشته شوند.

جوشکاری با دستگاه دینام جوشکاری

این دستگاه ها مجهز به قطعه ای به نام دینام می باشند. این قطعه که در بازار با نام دینام جوشکاری شناخته می شود؛ نوعی ژنراتور است. اگر بخواهیم دستگاه های دینام دار را در مقام مقایسه با دستگاه های ترانسفورماتوری در بیاوریم؛ باید گفت این دستگاه ها از کیفیت بالاتری برخوردار هستند. همچنین کارایی آن ها بسیار بیشتر است.

وزن بالا و حجم زیادی که این دستگاه ها دارند در کنار هزینه های نگهداری سرسام آور آن ها باعث شده بسیاری تمایل به خرید آن ها نداشته باشند. از سوی دیگر این دستگاه ها صدای طرفداران محیط زیست را نیز در آورده اند. چرا که صدای زیادی داشته به محیط زیست نیز آسیب می رسانند.

جوشکاری با دستگاه جوش رکتی فایر

جوش رکتی فایر یکی از انواع دستگاه جوشکاری است که می تواند جریان های متناوب 220 ولت شهری و 380 ولت را به جریان مستقیم تغییر دهد. این دستگاه ها دارای سیستم یکسوی شنونده جریان الکتریکی هستند که شبیه به دستگاه های ترانسفورماتوری است. با این تفاوت که دستگاه های رکتی فایر فیش های مخصوصی دارند که جریان سه فاز را دریافت می کنند.

پتانسیومتر در دستگاه های رکتی وظیفه تغییر مقدار جریان را دارد. همچنین این دستگاه ها دارای یک کلید گردشی می باشد که می تواند مقدار جریان را تغییر دهد. در طراحی این دستگاه ها معمولاً از یک صفحه نمایش بزرگ در روی دستگاه استفاده می کنند تا خروجی آمپر دستگاه را نشان دهد. این عدد توسط کلید گردشی می تواند تغییر کند. به طور کلی در این دستگاه ها کلید دارای دو درجه بیشتر نیست.

برخی از این دستگاه به منظور ایجاد قوس پایدار و سهولت در جوشکاری از یک کلید انتخاب جریان استفاده می کنند. این کلید بر طبق نوع الکترود برگزیده می شود.

از مهم ترین مزیت هایی که این دستگاه ها نسبت به انواع دستگاه جوش هایی که قبلاً با آن ها آشنا شده ایم دارد؛ امکان جوشکاری با الکترودهای مختلف است. اما لازم است بدانید که از این دستگاه نمی توان در مکان هایی که با برق شهری کار می کنند استفاده کرد. کیفیت جوشکاری با این دستگاه ها نیز به مراتب بهتر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.